Een bbq in Amersfoort organiseren

Woon jij in Amersfoort en heb je zin om eens lekker te gaan barbecueën? Dan wil je hier natuurlijk het lekkerste vlees bij hebben dat er te krijgen is. Neem daarvoor gewoon even contact met De Dorpsslagerij op. We zijn gevestigd in Amersfoort, waar je onze mooie winkel in winkelcentrum Vathorst terug vindt. Maar, we hebben ook een handige webshop, maar jij heel snel en eenvoudig je bestelling maakt. Heb je zin om te barbecueën, maar geen tijd om hier boodschappen voor te doen? Dan zorgen wij ervoor dar alles straks bij je in huis staat.

Een barbecue bestellen in Amersfoort

Wil je vanavond lekker gaan bbq-en met familie en vrienden? Bij De Dorpsslagerij staan we dan klaar om jou te helpen hier een groot succes van te maken. Het is daarbij heel belangrijk dat je het lekkerste vlees aan je gasten voorschotelt. Hiervoor kijk je gewoon even op onze website. Hier vind je vlees van de hoogste kwaliteit, speciaal bereid voor jullie. We hebben mensen in dienst die precies weten hoe een geslaagde bbq voorbereid moet worden. Die bbq in Amersfoort wordt met onze ondersteuning dan ook een groot succes! Het is daarbij zelfs mogelijk om bij ons een bbq en te huren, die wij dan na afloop van je bbq gewoon weer meenemen. Makkelijker kan het toch eigenlijk niet!

Wil jij een barbecue bestellen in Amersfoort?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de lekkerste soorten vlees bij elkaar hebt als je plannen hebt om te gaan barbecueën. Bij De Dorpsslagerij vind je de echte ambachtelijke kwaliteit waar je optimaal van gaat genieten. Loop eens binnen in onze winkel om het vlees meteen mee naar huis te kunnen nemen, of laat ons alles bij je afleveren. Op maandag, woensdag en vrijdag leveren we dat allemaal zelfs dezelfde dag nog bij je af, mits je jouw bestelling dan wel voor 14.00 uur afrondt. Neem vandaag nog een kijkje bij De Dorpsslagerij als je een barbecue wil bestellen in Amersfoort.

WANT TO BE PART OF THE DORPSSLAGERIJ FAMILY?
USE #DORPSSLAGERIJ ON INSTAGRAM AND GET FEATURED!