Een bbq bestellen in Bunschoten

Wil jij een bbq bestellen in Bunschoten? Dan ben je bij De Dorpsslagerij aan het juiste adres. We hebben de lekkerste specialiteiten voor jouw barbecue voor je bij elkaar staan. Wil je hier meer over weten? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen met al je vragen. Of neem een kijkje in onze webshop, waar we al dat lekkers overzichtelijk voor je bij elkaar hebben gezet. Zo bestel je bij ons heel eenvoudig een pakket met vlees dat jij en je gasten het lekkerst vindt. We hebben pakketten voor een kleine groep mensen, maar je bestelt ook bij ons als je een grotere barbecue wil organiseren.

Wil jij een barbecue bestellen in Bunschoten?

Als je het belangrijk vindt om een lekkere barbecue aan je gasten voor te schotelen, dan zit je goed bij ons. We bieden namelijk altijd de hoogste kwaliteit vlees aan onze klanten aan. Bij ons maak je heel eenvoudig een bestelling. Gewoon even kijken op onze site wat er allemaal te vinden is en dit in je winkelmandje zetten. Wij zorgen er dan voor dat deze bestelling zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. Als je jouw bestelling op maandag, woensdag of vrijdag voor 14.00 uur afrondt, dan brengen we die barbecue zelfs dezelfde dag nog bij je langs. Zo kun je op hele korte termijn een barbecue in Bunschoten plannen!

Meer weten over onze bbq voor Bunschoten?

Wil jij een bbq in Bunschoten organiseren en ben je nu op zoek naar een slagerij om het lekkerste vlees bij te bestellen? Je hoeft dan niet meer verder te zoeken. Wij hebben de lekkerste producten namelijk voor je klaarstaan. Eerlijk vlees dat je bij ons ook nog eens tegen een eerlijke prijs kunt kopen. Eenvoudig te bestellen op onze website, maar je mag natuurlijk ook altijd een keer langskomen in onze winkel. Je vindt onze winkel in Amersfoort, in het winkelcentrum in Vathorst. Hier kun je jouw barbecue bestellen voor Bunschoten, dit is uiteraard ook allemaal online te regelen.

WANT TO BE PART OF THE DORPSSLAGERIJ FAMILY?
USE #DORPSSLAGERIJ ON INSTAGRAM AND GET FEATURED!