De lekkerste bbq van Hoevelaken

Ben jij op zoek naar een slagerij die voor jou de lekkerste bbq van Hoevelaken en omstreken regelt? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij De Dorpsslagerij. We zijn gevestigd in Amersfoort, maar komen ook graag langs in Hoevelaken om jou onze producten te leveren. Je kunt bij ons namelijk je bestelling niet alleen maar maken in onze slagerij, maar ook in onze overzichtelijke webshop. Hier vind je een groot aantal pakketten klaarstaan, waarmee je de keuze hebt uit een groot aantal verschillende producten. Deze brengen wij dan weer zo snel mogelijk bij je langs.

Wil jij een barbecue bestellen in Hoevelaken?

Als je een onvergetelijke barbecue in Hoevelaken wil bestellen, dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen in onze webshop. We hebben namelijk niet alleen maar lekker, eerlijk vlees in de aanbieding, je kunt net zo makkelijk bij ons een barbecue huren. Hier bereid je al dat lekkere vlees heel eenvoudig op. Na afloop zorgen wij er dan voor dat die bbq weer wordt opgehaald. Maar ook voor bestek en bordjes zit je bij ons goed. Je ziet, we hebben overal aan gedacht. Handig als je wel lekker wil bbq-en, maar eigenlijk geen tijd hebt om alles hiervoor te regelen.

Meer weten over onze bbq voor Hoevelaken

Die barbecue in Hoevelaken regelen wij natuurlijk voor je. Je hoeft er geen zorgen over te maken of je bij ons wel goed vlees krijgt, of dat alles wel op tijd voor je geleverd wordt. We staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. Je kan altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt over onze bbq, of over een van onze producten. We hebben een groot aantal verschillende producten, we kunnen ons goed voorstellen als je hier iets over wil weten.

WANT TO BE PART OF THE DORPSSLAGERIJ FAMILY?
USE #DORPSSLAGERIJ ON INSTAGRAM AND GET FEATURED!