Beef Wellington
Description

Klassiek bereidt door onze specialisten met malse zijlende, parmaham, truffeltapenade, en kastanjechampingon saus. 

Goed voor 4-6 personen!

Deze goudbruine sensatie is kant en klaar en hoeft alleen nog in de oven:


1. Wellington uitpakken en op kamertemperatuur laten komen, circa 5 uur.

2. Bovenkant afsmeren met opgeklopt ei met snufje zout en 2 theelepels
suiker.

3. Oven voorverwarmen op 240 graden.

4. Wellington op bakplaat snel in oven met kernmeter.
(oven snel open en dicht i.v.b. verliezen van warmte)

5. Oven terugdraaien naar 176 graden, wachten tot de kern meter op
48 graden staat.

6. Wellington uit de oven en circa 10 minuten laten staan alvorens het
aansnijden, de wellington gaart nog ongeveer 6 graden door naar 54
graden.

7. Snijden in plakken van ongeveer 4 cm met een broodmes.

8. E.v.t. nog een lekker sausje erbij serveren.

9. Eet smakelijk!

Beef Wellington

Een echte klassieker nu kant en klaar verkrijgbaar!

€59.95