BBQ catering in Amersfoort

Sta jij op het punt om te gaan barbecue├źn met vrienden of familie en ben je nu op zoek naar het lekkerste vlees hiervoor? Kom dan eens een kijkje nemen bij de Dorpsslagerij in Amersfoort. We hebben namelijk alles op het gebied van bbq catering in Amersfoort voor je klaarstaan. Bij ons kun je er op rekenen dat je straks een echte top-bbq hebt! In onze webshop vind je alle producten die wij voor een bbq klaar hebben staan. Bekijk gewoon eens op je gemak wat er voor jou het lekkerste uitziet en bestel dit bij ons. Wij zorgen er dan voor dat het op het afgesproken tijdstip bij je wordt afgeleverd.

Op zoek naar barbecue catering in Amersfoort

Om een geslaagde bbq te hebben, zijn er meerdere dingen nodig. We hebben het dan natuurlijk over de juiste mensen om de bbq mee te houden en een leuke locatie. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat het vlees bij de bbq lekker is. Bij ons kun je er op rekenen dat je het lekkerste vlees van Amersfoort en omstreken in huis krijgt. Zo maak je van die bbq pas echt een groot succes. Je kunt daarnaast bij ons ook een bbq huren als je deze zelf niet in huis hebt. Daarbij is het ook mogelijk om borden bestek bij ons te kopen. Handig voor als je bijvoorbeeld voor een grote groep mensen een bbq organiseert.

Meer weten over onze catering voor Amersfoort

We besteden veel tijd en zorg aan onze catering voor Amersfoort en omstreken. Je kunt er bij ons dan ook altijd op rekenen dat je de lekkerste gerechten in huis haalt. Wil je meer weten over onze barbecue catering in Amersfoort? Je kunt dan gewoon even een kijkje nemen op onze website. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen en je vragen aan ons te stellen. Samen met jou stellen we dan het perfecte bbq-pakket samen.

WANT TO BE PART OF THE DORPSSLAGERIJ FAMILY?
USE #DORPSSLAGERIJ ON INSTAGRAM AND GET FEATURED!