Bbq catering in Bunschoten

Voor die speciale barbecue waar jij en je familie of vrienden optimaal van gaan genieten, neem je vandaag nog contact op met De Dorpsslagerij. We hebben de lekkerste vleespakketten voor je klaarstaan, waar je heel eenvoudig een keuze uit kunt maken. Dit kan je doen in onze slagerswinkel in Amersfoort, maar je mag ook altijd even een kijkje nemen in onze webshop. We hebben hier ook alles voor je klaarstaan wat we te bieden hebben, waarbij jij de keuze hebt om je bestelling bij ons op te halen, of deze door ons te laten bezorgen. Ambachtelijk vlees waar je straks optimaal van gaat genieten.

Genieten van onze catering in Bunschoten

We vinden het belangrijk om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. We leveren deze kwaliteit dan ook al vele jaren en raden je aan om jouw barbecue bij ons te bestellen als je zin hebt in een echte barbecue. Neem eens een kijkje bij de verschillende pakketten die wij op onze website voor je klaar hebben staan. Je kunt hier kiezen voor bijvoorbeeld een pakket met de lekkerste soorten vlees waar iedereen van houdt, de echte barbecue klassiekers. Maar je kunt er ook voor kiezen om speciale soorten vlees te bestellen, te gaan voor een barbecue met vis of ook je vegetarische gasten lekkernijen aan te bieden.

Meer weten over barbecue catering in Bunschoten?

Op het gebied van barbecue catering voor Bunschoten zit je goed bij De Dorpsslagerij. Maak eenvoudig je bestelling en stuur deze door naar ons. Wij zorgen er dan voor dat de producten voor je bbq zo snel mogelijk bij je worden afgeleverd. Maak je jouw bestelling op maandag, woensdag of vrijdag en rond je deze voor 14.00 uur af, dan zorgen we er zelfs voor dat je deze nog dezelfde dag in huis hebt. Je kunt bij onze bbq catering in Bunschoten er ook voor kiezen om je bestelling op te komen halen. Dit kan zeven dagen per week. Meer weten over onze catering in Bunschoten? We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

WANT TO BE PART OF THE DORPSSLAGERIJ FAMILY?
USE #DORPSSLAGERIJ ON INSTAGRAM AND GET FEATURED!