Op zoek naar bbq catering in Hoevelaken?

Sta jij op het punt om een grote bbq te organiseren voor een groot aantal mensen? Of wil je gewoon lekker bbq-en met vrienden en familie? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij  De Dorpsslagerij. We hebben een slagerij voor je klaarstaan in Amersfoort, maar we kunnen al onze specialiteiten ook bij je komen afleveren. Hiervoor maak je eenvoudig een bestelling in onze webshop, waar we de lekkerste producten voor je bij elkaar hebben gezet. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een groot aantal verschillende pakketten in de aanbieding, waar je eenvoudig een keuze uit kunt maken.

De lekkerste barbecue catering van Hoevelaken

Het is goed om eens de tijd te nemen om te zien wat wij allemaal voor je in de aanbieding hebben in onze webshop. Wil jij een traditionele bbq met de soorten vlees die iedereen eigenlijk wel lekker vindt? Of vind je het leuker om een bbq te organiseren met vlees dat iets meer bijzonder is? We hebben ook een lekker pakket klaarstaan dat speciaal voor de kinderen bedoeld is. Of ben je meer van zeebanket? We bieden je dan ook nog de mogelijkheid om een pakket te bestellen met vegetarische specialiteiten, zodat je echt iedereen op je bbq lekker eten aan kunt bieden.

Meer weten over onze barbecue catering voor Hoevelaken?

Neem gewoon even contact met ons op als je vragen hebt over onze bbq catering voor Hoevelaken. We gaan graag eens met je bekijken welke soorten vlees het beste bij jouw barbecue passen. Wil je gaan bbq-en, maar heb je eigenlijk geen bbq om dit mee te doen? Geen zorgen, ook deze hebben wij voor je klaarstaan. Deze bestel je heel eenvoudig bij ons en huur je dan eenmalig. We nemen hem ook weer voor je mee als je bbq is afgelopen. Je vindt op onze website een grote hoeveelheid informatie over onze mogelijkheden op het gebied van de lekkerste bbq's.

WANT TO BE PART OF THE DORPSSLAGERIJ FAMILY?
USE #DORPSSLAGERIJ ON INSTAGRAM AND GET FEATURED!