Bbq catering voor Leusden op maat

Sta jij op het punt een grote barbecue te organiseren en ben je nu op zoek naar catering in Leusden? Of ga je lekker bbq-en met een groep vrienden of familie en wil je geen gedoe met het kopen van het vlees? Dan ben je bij de Dorpsslagerij in Amersfoort aan het juiste adres. Wij bieden jou namelijk de mogelijkheid om alles door ons te laten regelen. Kijk gewoon even op onze website bij de verschillende bbq-producten die wij klaar hebben staan en maak je keuze. Wij zorgen er dan voor dat het beste vlees van jouw regio zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. Dat kan op maandag, woensdag en vrijdag zelfs nog dezelfde dag!

Op zoek naar bbq catering bij Leusden?

Een bbq is een unieke gelegenheid om eens een keer anders te eten. Niet weer in die keuken staan en daar dezelfde maaltijden in elkaar draaien… Nee, gewoon lekker je vlees bereiden op een traditionele manier. Dan komt het goed uit dat wij alles in onze slagerij ook ambachtelijk doen. Als je dan ook een barbecue catering in Leusden bestelt bij ons, dan mag je er op rekenen dat dit vlees is dat op de best mogelijke manier bereid is. Eerlijk vlees waar jij en je gasten optimaal van gaan genieten. En we leveren niet alleen maar het vlees, ook voor de bbq en bestek en servies kunnen we zorgen.

Een heerlijke bbq organiseren

Neem gewoon even een kijkje in onze webshop om te zien wat wij op het gebied van barbecue catering in Leusden allemaal voor je kunnen regelen. Zo weet jij straks zeker dat je de lekkerste bbq ooit gaat geven. Kies in onze webshop het pakket dat je het meeste aanspreekt, of maak een mix van een aantal verschillende pakketten. We vinden het belangrijk om onze klanten de beste kwaliteit en service te kunnen bieden en zetten onszelf hier dan ook altijd geheel voor in. Meer weten? Gewoon even contact met ons opnemen en je vragen aan ons stellen.

WANT TO BE PART OF THE DORPSSLAGERIJ FAMILY?
USE #DORPSSLAGERIJ ON INSTAGRAM AND GET FEATURED!