Bbq catering in Nijkerk

Een bbq is iets waar jij en je familie of vrienden lekker van kunnen genieten. Dan moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat alles voor deze bbq ook helemaal tot in de puntjes is geregeld. Woon je in Nijkerk en wil je binnenkort een bbq organiseren? Neem voor bbq catering in Nijkerk dan gewoon even contact op met De Dorpsslagerij. Wij hebben een groot aantal heerlijke pakketten klaarstaan waarmee jouw bbq gegarandeerd ook een succes wordt. Van een compleet pakket en een kinderpakket tot een pakket met zeebanket of vegetarische specialiteiten, bij ons kun je het allemaal in huis halen.

De lekkerste catering voor Nijkerk

De Dorpsslagerij is een slagerij die je in Amersfoort terug kunt vinden. Echter zijn wij ook online te bezoeken. Dat is wel zo makkelijk. Wil jij een bbq organiseren maar heb je even niet de tijd om hier boodschappen voor te doen? Geen probleem, wij zorgen er dan voor dat alles compleet bij je wordt afgeleverd. Je kunt bij ons zelfs een bbq huren, of bestek en borden kopen. Zo weet je zeker dat jij straks een bbq gaat houden waar alles tot in de details is geregeld. Als jij bij ons op maandag, woensdag of donderdag voor 14.00 uur een bestelling maakt, dan zorgen wij er zelfs voor dat deze nog dezelfde dag bij je wordt afgeleverd. Het is alle dagen van de week ook mogelijk om je bestelling bij ons op te komen halen.

Meer weten over barbecue catering in Nijkerk?

We zijn niet gevestigd in Nijkerk, maar komen wel graag bij je langs om eens te bekijken wat voor mogelijkheden we je allemaal te bieden hebben. Kom gewoon eens kijken in ons assortiment om te zien wat wij allemaal verkopen. Je kunt ook even contact met ons opnemen als je vragen hebt over onze catering in Nijkerk. Voor die perfecte bbq catering in Nijkerk mag je natuurlijk ook altijd even binnenlopen in onze winkel. Of neem voor meer informatie over onze barbecue catering in Nijkerk gewoon even een kijkje in onze overzichtelijke webshop.

WANT TO BE PART OF THE DORPSSLAGERIJ FAMILY?
USE #DORPSSLAGERIJ ON INSTAGRAM AND GET FEATURED!