''Een kinderfeestje bij de slager, super gaaf!''

Orgineel, lekker, leuke leermomenten en gezelligheid! Een kinderfeestje bij de dorpsslager inAmersfoort Vathorst is helemaal te gek. Maar wat ga je precies doen?Aller eerst krijgen de kinderen wat te drinken met natuurlijk wat lekkers. Daarna volgt er een kleine uitleg over het vlees en waar het precies vandaan komt. Wat, wat is en wat ze precies gaan doen.Dat is namelijk.. Een eigen gourmet maken!Na de uitleg is het tijd voor actie, alle kinderen krijgen een eigen schort en met behulp van de slager gaan ze gehakt draaien voor de burgers, de kipfilet, biefstuk, varkenshaas, slavinken en hamburgers maken. Tussendoor is er alle ruimte om nog wat te snacken, te proeven en te drinken maar ook vragen te stellen.

Na afloop krijgen alle kinderen hun gemaakte gourmet set mee en kan er thuis bij de jarige job gegourmet worden! Want er is toch niks leukers dan je eigen vlees bakken?

Enthousiast? En heb je nog vragen of wil je je kinderen aanmelden voor deze te gekke party? Mail of bel naar: info@dorpsslagerijontour.nl
033-4945055

Wij draaien op Midmid