Van de snijmachine

Het paasfeest is natuurlijk niet compleet zonder een unieke brunch. Hiervoor heeft de dorpsslagerij diverse speciale aanbiedingen. Van luxe charcuterie tot buitenlandse trios, alles wordt met passie en ambacht door ons team bereidt.

Dry Aged

Hot and trending🔥 Dry Aged meats! Het rijpen van vlees is een vak op zichzelf. Alleen de beste stukken worden geselecteerd om te rijpen voor ongeveer 6-8 weken. Gedurende dit process breken spiervezels in het vlees af en gaat het door zijn natuurlijk proces. Als gevolg wordt het smaakvoller en smelt het vlees als boter op de tong. Inmiddels beschikken wij over meer dan 10 rassen! Deze koeien komen van rond de hele wereld, hebben in verschillende omstandigheden geleefd, en hebben een andere dieët gehad. Teveel keuze? Probeer dan nu onze special steak box voor 59,95 krijg je een selectie van 4 verschillende steaks met een doosje Maldon zout

Gerechten

Alle gerechten worden met de hand gemaakt op onze productie locatie in Hooglanderveen. Zo kunnen we ook altijd de beste kwaliteit garanderen voor onze klanten. Probeer bijvoorbeeld onze populaire beef wellington; Ossenhaas in bladerdeeg. Geleverd met een beschrijving, het enige wat jij nog hoeft te doen is de oven aan zetten en de tafel te dekken.😜

Voorgerechten

Rollades

Gevogelte

Brunch en diner schalen

Gourmet

Lamsvlees