De slager voor Amersfoort

Op zoek naar een slagerij die het mooiste vlees van Amersfoort en omstreken verkoopt? Dan hoef je niet meer verder te kijken. Dit vind je namelijk bij de Dorpsslagerij. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, waar wij een mooie winkel voor je klaar hebben staan. Je kunt er echter ook voor zorgen om je producten bij ons online te bestellen. Heb je een keer geen tijd om onze slagerij in Amersfoort te bezoeken? Geen probleem, dan zorgen wij er gewoon voor dat onze slagerij wel naar jou toe komt. We bezorgen onze producten altijd razendsnel, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je optimaal gaat genieten van de lekkerste vleesgerechten.

Een ambachtelijke slager in Amersfoort

We willen met de Dorpsslagerij je de mogelijkheid bieden om makkelijk en snel het lekkerste vlees in huis te krijgen. Alles wat wij verkopen is op ambachtelijke wijze bereid. We bieden je daarbij een service waarbij je een bestelling die op maandag, woensdag of vrijdag voor 14.00 is afgerond, deze dezelfde dag nog in huis hebt. Zo kun je 's avonds heerlijk genieten van het vlees dat je in de ochtend bij ons hebt besteld. Ideaal als je die dag een feestje hebt, maar geen tijd hebt om nog bij onze slagerij langs te komen.

Meer weten over onze slagerij in Amersfoort?

Als je meer wil weten over onze slagerij in Amersfoort, dan raden wij je aan om hiervoor gewoon even een kijkje te komen nemen in onze webshop. Je vindt al onze producten namelijk heel overzichtelijk bij elkaar. Een bestelling maken is dan heel eenvoudig. We brengen deze bij je langs, je mag hem ook zeven dagen per week in onze slagerij in onze ambachtelijke slager in Amersfoort op komen halen. Vragen? Stel ze gewoon even aan ons. Dat kan in de winkel, maar ook per mail of telefonisch. We staan altijd klaar jouw vragen te beantwoorden.

WANT TO BE PART OF THE DORPSSLAGERIJ FAMILY?
USE #DORPSSLAGERIJ ON INSTAGRAM AND GET FEATURED!