Lieve klanten van de dorpsslagerij,

Kerst staat alweer bijna voor de deur en dit jaar wordt het voor ons iets anders dan we in gedachten hadden. Wegens een groot personeelstekort zijn wij namelijk genoodzaakt ons kerst “bestel” assortiment dit jaar te verkleinen. Uiteraard zorgen wij dat er in beide winkels voldoende voorraad en ruim aanbod aanwezig is. Onze winkels zijn de week voor kerst elke dag tot 21:00 uur open. Bestel tijdig om misgrijpen te voorkomen en bij voorkeur via onze nieuwe WhatsApp shop.

TIP: U kunt uw producten al vroegtijdig inkopen en laten vacumeren door ons zodat uw producten extra lang houdbaar zijn.  Zo voorkomen wij lange wachttijden voor u vlak voor de kerstdagen. 

Wij hopen dat wij volgend jaar weer een kerst kunnen draaien zoals u van ons gewend bent. 🎄

Liefs,

Team dorpsslagerij


Gerechten

De lekkerste gerechten voor kerst? Dan ben je bij de Dorpsslagerij op de goede plek. Wist je al dat wij Nederlands kampioen zijn geworden met onze beef wellington?

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Rollades


De Dorpsslagerij biedt een grote selectie aan ouderwetse huisgemaakte rollades. Alle rollades zijn heerlijk gekruid, hebben een gewicht van 1000 gram en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.

Gourmet

Kerst gaat om gezelligheid en tijd met elkaar doorbrengen. Er is geen betere manier om dit te doen dan met het gezin te gaan gourmetten. Voor het lekkerste vlees haal je je gourmet of fondue bij de Dorpsslagerij.

Gourmet/fondue pakketten 

Gourmet mini's

Al onze mini's gaan per bakje van 200 gram en zijn op smaak gemaakt

Schalen en planken

Iets nodig voor bij de borrel of als bijgerecht? Dan zit je hier goed.

Winter BBQ

Steaks zijn niet alleen voor in de zomer. BBQen kan bij elke temperatuur. Hieronder kan je onze beste selectie aan steaks en bbq pakketten vinden.

Vleeswaren/borrelen

Niet te vergeten!

Uw bestelling word bij ons s'avonds en zelfs 's nachts vers voor u klaargemaakt zodat u gegarandeerd vers vlees en vleeswaren op tafel heeft staan!